Haplea ştie că zilele astea alergăm după cadouri şi nu avem cine ştie ce timp pentru bucătărie. Aşa că a pregătit un desert care se face în doi timpi şi trei mişcări, cu ingrediente puţine.
Ce iti trebuie:
- 200 gr piscoturi
- 200 ml frisca
- 200 gr nutela
- 200 ml cafea (eu am folosit 2 espresso)
Plan de lucru:
- Batem bine frisca pana devine “batoasa”. Adaugam nutella si mixam in continuare. Am obtinut crema.
- Trecem fiecare piscot prin cafea, apoi asezam un rand de piscoturi pe un platou intins. Acoperim cu un strat de crema (poza 6). Adaugam un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea.
- Imbracam prajitura cu crema ramasa si ornam dupa plac
- Pofta buna!
Timp de preparare: 30 de minute
Pret: 13 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu