Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 august 2010

Îndemn la grevă fiscală. Să nu mai plătim taxele!

Pe Internet ia amploare din ce în ce mai mare un îndemn la grevă fiscală. Românii cer românilor să nu mai plătească nicio dare către statul care îşi bate joc de ei. Iată ce scrie Cristian Ghinea pe Hotnews:
"Sunt deci un autor care vrea să plătească taxe statului. Dar mi se pare un exerciţiu de umilire în masă să ni se ceară să mergem în fiecare lună la trei instituţii diferite. Este prea mult. Vorbim degeaba despre buna guvernare, e-government, better regulation. Mă văd cu ministrul Muncii în conferinţe simandicoase despre UE şi ne spune despre flexibilizarea pieţei muncii şi despre debirocratizare. Mă văd cu premierul Boc în conferinte simandicoase şi ne spune despre cum reformează statul. Apoi aflu că statul condus de ei îmi cere să merg la trei cozi lunar ca să îi dau bani. De data asta e prea mult. Nu mă mai interesează dacă sunt proşti, incompetenţi sau sabotaţi de subordonaţi. Până nu retrag normele de aplicare ale ordonanţei şi până nu văd oameni concediaţi pentru că s-au gândit să plimbe cetăţeanul la trei instituţii în fiecare lună, îi consider pe amândoi personal vinovaţi pentru asta.
Îndemn cu toate seriozitatea şi responsabilitatea la grevă fiscală. Dacă tot s-au decis să ne invite personal să le plătim dările, atunci să nu o facem, până când nu se vor comporta civilizat. Ghişeu unic online, declaraţii anuale şi scuze. Până atunci nu vor vedea un ban de la mine".

2 comentarii:

  1. Corect ! Am spus asta de mult! Nu au cum sa ne amendeze pe toti;si pina la urma nu platim nici amenda!desteapta-te contribuabil batjocorit si furat de o sleahta de hoti,curve si betivi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... Ma bucur ca, trecand in rezerva, am scapat de drepturile de autor, deci si de respectivele cozi :D Dar sunt solidar cu ceilalti

    RăspundețiȘtergere