Faceți căutări pe acest blog

luni, 20 septembrie 2010

Liviu Negoiță a luat bani de la învățământ și i-a dat la clientela PDL

Pe timp de criză, Primăria Sectorului 3 “taie” serios din banii pentru locuinţe, învăţământ şi asistenţă socială, dar investeşte aproximativ 35 milioane de euro pentru o fântână arteziană muzicală şi pentru amenajarea câtorva alei din jurul Lacului Titan din Capitală. Valoarea iniţială a proiectului a fost de aproap 26 milioane de euro, dar pentru că lucrarea nu putea fi predată, la trei luni după expirarea termenului-limită, primăria condusă de Liviu Negoiţă a mai alocat alte 8,6 milioane de euro. Totuşi , lucrările sunt şi astăzi departe de a fi încheiate.

Firma care încasează banii este Delta ACM 93, cunoscută ca aparţinând fratelui deputatului Ştefan Pirpiliu, fost consilier general pe când primar al Capitalei era Traian Băsescu. Din muntele bani „spart de primarul Livache”, pentru fântâna muzicală şi pentru sistemul de irigaţii, s-ar fi putut construi aproape 2 km de linie şi două staţii de metrou. (Sursa: Puterea)

Un comentariu:

  1. Pana cand ?si daca aceste fapte sunt reale de ce domnul Negoita nu este anchetat ? De ce institutiile statului nu-si fac datoria ? Eu stiu asa : cand te apuci de curatenie incepi cu propria ograda Domnule Presedinte Traian Basescu !

    RăspundețiȘtergere