Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 octombrie 2010

Un pedelist care ţine, accidental, cu poporul

Fără să vrea, un pedelist (foto) a luat partea poporului în disputa cu postul public de televiziune, care îşi bate joc sistematic de banii contribuabililor. Respectivul s-a supărat că nu vede el meciul lui Bute şi i-a dat o directă noului şef al TVR. Ştirea a apărut în "Cotidianul":
"Deputatul PDL Dan Zătreanu a adresat o interpelare conducerii TVR, căreia îi reproşează că nu a cumpărat drepturile de televizare ale meciului de titlu mondial al pugilistului Lucian Bute.
Zătreanu e furios că nu poate vedea gala de box de pe 15 octombrie, în care Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial. De aceea, pedelistul a adresat o interpelare noului şef al TVR, Andi Lăzescu, căruia îi cere să explice de ce TVR nu a găsit 120.000 de euro pentru televizarea galei în care vor boxa trei pugilişti români: Lucian Bute, Adrian Diaconu şi JoJo Dan."
Dane, dă-i şi un croşeu mistreţului!

2 comentarii:

  1. Culmea e ca Dan-Radu Zatreanu chiar vede meciul lui Bute la Centre Bell, in Montreal, adica la fata locului, asa cum a facut-o din 2008 incoace, cand n-a lipsit de la nicio gala a lui Bute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca e asa, atunci "Cotidianu" a mintit poporul formuland stirea in acest fel

    RăspundețiȘtergere