Faceți căutări pe acest blog

marți, 26 octombrie 2010

Întrebări de reporteri cretini

Câtă minte trebuie să ai ca să îl întrebi pe Brandan, după o victorie ruşinoasă cu Pandurii Târgu Jiu, dacă Steaua a reintrat în lupta pentru titlu? În ultimele patru etape, Steaua a croşetat: una pe faţă, una pe dos, una pe faţă, una pe dos. Două înfrângeri şi două victorii. Urmează două meciuri în deplasare. Posibil două înfrângeri. Parcă vedem că, la prima victorie după aceste două eşecuri, se va găsi un reporter încorsetat în stereotipii care să îl întrebe pe Surdu: "A reintrat Steaua în lupta pentru titlu"?

P.S.: Aşa cum mă aşteptam, Steaua nu joacă absolut nimic sub comanda lui Lăcătuş. Nu a jucat nici cu Dinamo, pentru că, dacă o făcea, câştiga.

2 comentarii:

  1. E trist ceea ce se intampla acum la Steaua. Poate ca Lacatus nu e un mare antrenor, dar joaca cineva ceva pe undeva (in echipa asta) ?! Cristina N

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristina - eu cred ca daca ramanea Piturca, atunci Tanase, Radut, etc. aveau alte evolutii. Nu pot sub nicio forma sa imi explic de ce e Bilasco titular! Pana si Surdu ar fi mai folositor.

    RăspundețiȘtergere