Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 iulie 2010

Sclavul Ghibuțiu cere amendarea Realității TV și a Antenei 3

Sunt mulți sclavi la Evenimentul Zilei. E o adevărată întrecere între ei care îl pupă mai apăsat și mai prelung în fund pe Băsescu. Ei bine, participanții la această cursă a pupincuriștilor ar trebui să fie invidioși pe Horia Ghibuțiu, presonajul cu față de Divertis, dar care nu e amuzant deloc. Horia a făurit un editorial în care a ajuns la concluzia că promovarea sondajului potrivit căruia Ceaușescu ar avea 41% din sufragii este același lucru cu promovarea cultului fostului dictator. Drept urmare, ”televiziunile de știri”, adică Realitatea TV și Antena 3, ar trebui amendate.
Iată ce a scris pupăciosul:
”Ca să iasă rău actualul preşedinte, formatorii de opinie de la televiziunile de ştiri nu s-au sfiit să conducă discuţiile de aşa manieră ca, la adăpostul sondajului IRES (dar foarte responsabil), să iasă bine fostul preşedinte. Ceea ce e ilegal, conform Ordonanţei de urgenţă din 31 martie 2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.
Ceauşescu a fost condamnat pentru genocid, încadrare juridică neschimbată în ultimii 20 de ani. Prin urmare, promovarea cultului său - potrivit ordonanţei semnate de premierul Adrian Năstase şi contrasemnate de ministrul justiţiei Rodica Mihaela Stănoiu, ministrul culturii şi cultelor Răzvan Theodorescu şi ministrul de interne Ioan Rus - constituie contravenţie. Din articolul 8, aflăm că se sancţionează cu amenzi între 2.500 şi 15.000 de lei. N-o să se echilibreze bugetul cu aceşti bani, dar orişicât”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu