Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 octombrie 2010

Ilie Năstase le dă un cap în gură ţiganilor şi un dos de palmă ungurilor

Nu luaţi titlul la propriu. Este traducerea în termeni plastici a declaraţiilor date de Ilie Năstase într-un interviu acordat ProSport-ului. Fostul jucător de tenis a spus că nu îi mai suportă pe ţiganii care cerşesc sau "dau în cap" pe străzile Parisului şi a propus ca ei să fie luaţi şi duşi într-un lagăr. Probabil că mulţi unguri au aplaudat citind prima parte a declaraţiei. Dar, când au continuat fraza, au văzut că respectivul lagăr ar trebui amenajat în ... Harghita. "I-aş fi trimis pe ţigani în Harghita, că oricum acolo sunt foarte mulţi maghiari şi vreo 12 români. Le-aş crea condiţii. În felul acesta s-ar schimba şi componenţa etnică a zonei. Ceauşescu a greşit. Trebuia să facă în Harghita ce au făcut ruşii în Basarabia", a spus Năstase. Şi nu a zis-o rău deloc!

2 comentarii:

  1. Face declaratii riscante. La cat de fatarnici au ajuns sa fie oamenii, se prea poate sa se trezeasca fugarit cu oua clocite, si aici, si in Franta.
    Coana Europa stie numai sa dea sfaturi legate de integrare, dar cand simte purdanii pe langa volanele trenei nu ii mai convine!
    Sa se spele pe cap cu ei!
    Si sa nu ne mai frece ridichea... nu vede ca avem treaba? Pregatim inca un plover, ca vine iarna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii inteleg si pe francezi, si pe italieni, si pe toti care nu ii mai suporta pe tigani. Dar, asa cum ai spus si tu, nu e numai problema noastra. Tiganii reprezinta o problema universala.

    RăspundețiȘtergere