Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 octombrie 2010

Nu o sufăr pe Tatoiu!

Nu ştiu cum a făcut banii Monica Tatoiu. Şi nici nu mă interesează. Poate să fi muncit pentru ei până a căzut lată. Nu pot să o apreciez de niciun fel. Are spirit de nazistă. De nazistă şi de băsistă. Dacă aş fi în studioul Antenei3, unde e invitată des (din nu ştiu ce motive), aş lua-o la palme. Nu ştiu cum se abţin Mihai Gâdea şi ceilalţi invitaţi.
Tatoiu ştie una şi bună: dacă eşti sărac, înseamnă că eşti leneş. Pe acest principiu, acum două zile, la emisiunea lui Gâdea, i-a recomandat unui actor să îşi ia un al doilea job, ca să aibă din ce trăi. "În America sunt oameni care au şi trei joburi", a argumentat băsista. Această obrăznicie a atras una dintre puţinele intervenţii absolut pertinente şi coerente ale lui Valentin Stan, care, telefonic, i-a spus: "Este adevărat că în America oamenii au mai multe joburi, dar şi le iau pentru a avea mai mulţi bani, nu pentru a supravieţui. Dacă Obama îi spunea cuiva să îşi ia un al doilea job pentru a nu muri de foame, Obama nu mai era acum preşedinte. De fapt, nu mai era în viaţa politică".
Apoi, la fel de inspirat a fost şi Mircea Badea: "Păi are dreptate! Ce? Ceauşescu nu ne spunea să ne mai punem o haină pe noi dacă ne e frig?". Deci Ceauşescu = Tatoiu = Băsescu.

Tatoiu! Sper să îţi dea afacerea faliment şi să ajungi să te trăieşti cu 300 de lei pe lună. Să văd ce sfaturi mai dai atunci.

Un comentariu:

  1. Eu i-as propune sa isi schimbe numele.
    Sa o cheme Tuta(U).
    Nu ar fi mare diferenta si s-ar numi asa cum arata si cum se poarta.

    RăspundețiȘtergere