Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 aprilie 2011

TVR, postul anti-național de televiziune!

Televiziunea Română, fostă liberă, ar trebui să se autodizolve. Nu îşi mai are sensul. Singura ei raţiune de a mai exista este doar aceea de a lua bani de la noi toţi pentru a-i folosi după bunul plac al unui anumit grup de interese constituit pe criterii politice. Aplaudacii lui Băsescu, conduși de Rodica Culcer (foto), primesc mulţi bani pentru a realiza emisiuni care adună în faţa televizoarelor câteva sute de indivizi pe plan naţional. În schimb, nu există bani pentru transmisii sportive care îi interesează pe toţi românii, cum ar fi meciurile de box, în care ai noştri devin campioni mondiali aducând faimă ţării, sau, de curând, partidele de fotbal din Liga I.
Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a respins posibilitatea ca TVR să participe licitaţia organizată de Liga Profesionistă de Fotbal pentru a cumpăra un pachet cu drepturi de televizare a meciurilor din Liga I.

Să vă fie ruşine, nesimţiţilor care aţi luat această hotărâre! Vă bateţi joc de o întreagă ţară. Prin intermediul televizorului, fotbalul rămăsese poate singura bucurie a multor dintre cei care plătesc ca să vă luaţi voi salariile de zeci de mii de euro. A românilor simpli, de la sate, care prind postul public de televiziune cu o sârmă legată de antena televizorului şi care nu văd Digi Sport, Dolce sau alte televiziuni inaccesibile pentru ei. Televiziunea Română s-a transformat în televiziunea anti-românească.

Ar trebui ca iubitorii de sport din România nu mai plătească nicio taxă. În felul acesta, dacă va trăi din audienţe, TVR va trebui să ţină cont şi de ce vrea să vadă lumea. Incompetenţii pătrunşi acolo de cele mai multe ori pe pile vor trebui să lase locul profesioniştilor. (Fragmente dintr-un editorial ce va apărea în Obiectiv de Călărași).

2 comentarii:

  1. multumeste-i coalitiei PSD- UDMR-Minoritati pentru gafa de a refuza fotbalul!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pentru Bute cui sa-i multumesc? Lui Iliescu sau minerilor?

    RăspundețiȘtergere