Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 iulie 2010

Băse, de ce nu legalizezi prostituția?

Nu numai hoția la nivel guvernamental este pe față în România, ci și multe altele. De exemplu, prostituția. Deși teoretic sunt în ilegalitate, prostituatele își fac reclamă la vedere prin intermediul site-urilor de escorte, așa cum se vede în imagine. Fiecare precizează ce servicii oferă și care este tariful.
Să nu jucăm rolul pudicilor și să ne declarăm indignați. Altceva ne revoltă. De ce nu se legalizează prostituția, astfel încât să se încaseze niște taxe și de acolo. În felul ăsta, poate Băsescu nu o să se mai gândească 25 de ore din 24 cum să mai scadă 50 de lei dintr-o pensie de 300.

5 comentarii:

  1. Stii de cand ma intreb si eu lucrul asta? Sunt sigur ca atunci cand o persoana influenta, cu bani, va dori sa se implice si sa faca un bussines adevarat din prostitutie si va face lobby se va legaliza. Pana atunci putem sa urlam toti ca prostii ca oricum nu-i intereseaza!:((

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda si eu ma intrebam acelasi lucru, doar e una dintre cele mai vechi meserii din lume si fara pierderi financiare. Lasand moralitatea la o parte, economic vorbind ar fi o masura cu rezultate pe masura si nu ma refer la amaratele de pe autostrada ci la cele de rang mare, agatate de bratul diversilor oameni de afaceri romani.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu este bine ... Oamenii lui VADIM , DIACONESCU si PAVELESCU vor PRELUA PUTEREA in GUVERN - PREDOIU sa fie si el PREGATIT ptr. inca niste SCHIMBARI in JUSTITIE - BOC sa fie PREGATIT de alte RESTRUCTURARI in SISTEM ! Fiecare a facut dupa PUTEREA SA MENTALA si FIZICA !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. scapam curand de Basescu si poate se legalizeaza

    RăspundețiȘtergere