Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 iulie 2010

Dracul de mare își bagă coada în activitatea Elenei Udrea

Nu era de ajuns că Marea Neagră e urâtă cu spume și tulbure de nu vezi pe unde calci nici la un metru de mal. Acum litoralul românesc a mai fost invadat și de niște pești veninoși, numiți draci de mare, care au băgat până acum 20 de oameni în spital. Medicii avertizează că mușcătura acestui pește, care seamănă cu un guvide, poate cauzatoare de moarte.
La problema asta nu se gândea Elena Udrea, când a construit ”brandul de țară”. Cum să mai aducă ea străini aici, când îi ia dracul (de mare)? Singura speranță pentru revitalizarea turismului românesc este ca un curent să ia acești pești și să îi ducă mai la sud, spre bulgăroi.

2 comentarii:

  1. am fost intepat de un astefel de peste,in italia la marea adriatica,se umflase piciorul,noroc ca am primit primul ajutor de la niste baieti care aveau grija de plaja acolo,am bagat piciorul intr-o galeata cu apa fierbinte si amoniac,am stat jumatate de ora cu piciorul acolo,apoi incet incet durerea insuportabila incepea sa scada.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e vorba de muscatura ci de intepatura si nu mai mediatizati prostiile astea ca eu am fost intepat de un astfel de peste si nu am patit nimic in afara de durerea pe care a trebuit sa o suport cam vreo jumatate de ora,asa ca nu mai bagati spaima in oameni iar marea neagra e si frumoasa daca te interesezi poti gasi locuri de snorkeling chiar si pe val,culoarea ei tulbure in mamaia sau corbu e data de nisipul fin de dunare pe care il rascolesc curentii;apropo ar vrea multe plaje din grecia sa aiba nisipul de la noi.

    RăspundețiȘtergere