Faceți căutări pe acest blog

duminică, 17 aprilie 2011

In sfarsit, a pierdut Timisoara!

Cat putea sa ii mai tina bulanu' pe timisoreni? Dupa o multime de puncte castigate pe nedrept in ultimul minut, echipa lui Marian "Jabba the Hut" Iancu a pierdut primul meci de campionat, 2-3 cu Rapid.
Am prevazut acest rezultat. Am vreo 2-3 martori. Rapidul castiga tocmai atunci cand spune toata lumea ca e vai de mama ei.

4 comentarii:

  1. Mai mult i-am dominat (pt. voi "subordonat") de la un capat la celelalt al partidei. Si sper ca ai vazut meciul deoarece ar fi fost pacat sa pierzi un joc atat de bun al Rapidului :)
    P.S. In cazul in care nu ai vazut meciul nu te impacienta - peste cateva etape vei asista la un joc asemanator al Rapidului (de data aceasta in deplasare).
    Micutzul Rapidist iti ureaza Sarbatori Fericite!
    (asta ca sa nu dau ocazia sa se speculeze pe marginea urarii "Paste Fericit!", tinand cont de statutul de fan al mioriticei echipe din Bucuresti)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Eu iti pot ura Paste Fericit fara pericolul de a fi interpretata urarea intr-un sens uracios :D Deci iti urez.
    Cat despre meciul de peste cateva etape, este foarte posibil sa ai dreptate. Nu mai tin minte de cand nu v-am mai batut pe Ghencea. Oricum, o ingrangere in fata Rapidului nu ma indurereaza niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca accepti o amanare in legatura cu "jocul" de care vorbeam saptamana trecuta. Scuze, a intervenit ceva (ca cineva nu mai pot zice - copos incetand demult a mai fiinta ca om, ca persoana, fie ea si fiara umanoida ca pana acum 15 ani, fiind retrogradat la nivelul de obiect inutil societatii). Si, ca in toate domeniile din Romanica de astazi, si la Rapid "cineva" nu ne lasa nici sa murim si nici sa traim... Nici sa vanda echipa - da' nici sa bage bani. Oricum scuze de off-topic (sunt putin deprimat). Sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca pana la urma a iesit bine :)
    Pancu exemplar...., vesnicul Pancu care inscrie in partidele cu "tiki-taka-ka barcelona"/ "realmadridul Romaniei"/ "arsenal de Romania"/ etc. Cu putin noroc poate mai prindem un loc de Europa, insa tinand cont ca vorbim de Rapid - e posibil orice. Te salut!
    P.S. Apropos, stii ca ma intrebai de cand nu ne-a mai batut steaua acasa - in caz ca nu ai aflat - se tot fac 9 ani si jumatate. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere